2012. május 22., kedd

Sötétség - Darkness

Tegnap este nálunk és a környéken is elment az áram. Fél 11 volt és sötétség telepedett az utcára. Átnéztem a szembe lévő lakásokra, ott is sötét volt. Eltelt fél óra és még mindig koromban tapogatóztunk. Csend volt. Olyan békés, nyugodt csend. Bejött a férjem, és megkérdeztem tőle: ugye nem jött vissza Jézus és mi itt maradtunk? Erre ő azt válaszolta: Nyugodj meg, akkor azt már tudnánk.
Ez a kis élmény arra tanított engem, hogy legyek készen, mert nem tudhatom, hogy melyik órában jön el az Úr Jézus! Te készen állsz?

"Ezért legyetek ti is készen, mert abban az órában jön el az Emberfia, amelyikben nem is gondoljátok!" (Mt 24,44)

Forrás-Source
------------------------------------------------------------------------------------------
Yesterday night the power went out. It was about half past 10, when the darkness was started. I watched to the next flats, but there was dark as well. After half an hour the darkness was lasting. There was silence. That was peaceful and calm. I asked my husband: Did Jesus come back and we stayed here, did not He? He replied: Just calm down, we already known it it it happened. 
This story has tought me that, I must to be ready, because I do not know when He will return. Are you ready?

"So you also must be ready, because the Son of Man will come at an hour when you do not expect him." (Matthew 24:44)

1 megjegyzés:

  1. Egyszer, amikor még én voltam ifis, erről beszélgettünk: lehetséges-e az, hogy Jézus visszajön, és nem vesszük észre...Ma már inkább az foglalkoztat, hogy készen találjon :-) Ja, az áram elmenős-gyertyázós estém utoljára kb 25 éve volt...és nem hiányzik egy cseppet sem!

    VálaszTörlés

Kincset érő szavad:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...